Siirry suoraan sisältöön

Häämatkat Budapestiin

häämatkat unkariin

Häämatka on yksi ikimuistoisimmista matkoista, jota voitte puolisosi kanssa muistella yhdessä vielä vuosienkin päästä. Kohteen romanttinen tunnelma, sen tarjoamat elämykset ja ihanat hetket rakkaasi kanssa jäävät varmasti mieleen pitkäksi ajaksi. Häämatka Unkarissa tarjoaa unohtumattomat puitteet upealle kaupunkilomalle. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin aiheeseen Budapest matkat ja häämatkat Unkarissa, jotta häämatkasi suunnittelu onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Lue sivuiltamme myös kattava opas Budapestiin.

Budapest on pullollaan romanttisia hotelleja, jotka sopivat erinomaisesti häämatkailijoille. Hotellin voi valita aivan keskustan tuntumasta, se voi sijaita maaseudun rauhassa tai vaihtoehtoisesti joissakin Budapestin kuuluisista kylpylöistä. Unelmien häämatkat on tärkeä olla juuri teidän näköisenne.

Miksi valita Budapest?

Budapest on helppo kaupunkikohde lyhyehkön lentomatkan päässä. Se tunnetaan kiinnostavasta historiastaan ja kauniista arkkitehtuuristaan. Unkarin pääkaupungissa näkemistä ja tekemistä riittää kaikkeen makuun. Myös rentoutuminen onnistuu, sillä tunnelmallisia kylpylöitä ja vihreitä puistoja kaupungissa riittää. Unkarin matkailu onkin häämatkalaisten keskuudessa yhä suositumpaa.

Budapestin häämatkat tarjoavat tekemistä etenkin kulttuurin ystäville. Kaupungissa sijaitsee upeiden nähtävyyksien lisäksi lukuisia tunnelmallisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joiden edullinen hintataso varmistaa, että jopa pienemmällä budjetilla selviää. Romanttinen ilta voi alkaa Tonavan varren ravintoloista, jossa pääsette nauttimaan näköalasta pimenevässä illassa. Tunnelmallinen jokiristeily kruunaa lomanne.

Budapestin hyvät puolet

Miksi teidän kannattaisi valita juuri Unkari ja Budapest kohteeksi häämatkallenne? Listaamme tässä muutamia Budapestin hyviä puolia, jotta varmasti onnistutte valinnassanne.

  • Budapest sijaitsee vain lyhyen lentomatkan päässä
  • Kaupungin hintataso on edellinen
  • Sopii etenkin kulttuurin ja romantiikan ystäville

Edullista ja tasokasta majoitusta

Budapestista löytyy hyviä majoitusvaihtoehtoja runsaasti, etsit sitten luksushotellia, rauhallista vuokramökkiä tai hotellia aivan kaupungin keskustasta. Budapest matkat ja hotellivaraukset kannattaa suunnitella hyvissä ajoin etukäteen, jotta varmistat, että unelmiesi majoitus häämatkaasi varten on vielä vapaana. Etenkin sesonkiaikaan parhaat majoituskohteet täyttyvät nopeasti.

Hotellien hinnat ovat suomalaisittain edulliset tai kohtuulliset, toki luksusmajoitustakin löytyy sitä kaipaaville. Esimerkiksi romanttisen kylpylähotellin voi saada jopa 80:llä eurolla per yö. Suurin osa hotelleista sijaitsee Pestin puolella, mutta Budan puolen vaihtoehtoja kannattaa katsoa, mikäli etsit rauhallisempaa majoitusta. Budapest matkat ovat nousseet suomalaisten kestosuosikeiksi, sillä kaupunki on varsin monipuolinen kaupunkilomakohde monenlaisiin tarpeisiin.